2117157145 6908663728 Ορφέως 43, Γαλάτσι, Αθήνα
Search Close
Facebook
 
 
 
 
 
ΓΙΑΝΝΗΣ SERVICE
Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων Γαλάτσι Αττικής


Το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων “ΓΙΑΝΝΗΣ SERVICE” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, είναι κοντά σας για περισσότερα από 7 χρόνια προσφέροντάς σας ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την σωστή συντήρηση και βελτίωση του αυτοκινήτου σας.

Με αγάπη και μεράκι έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων, εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να μπορούμε να εντοπίζουμε και να επισκευασουμε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο όχημά σας...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Στο συνεργείο μας αναλαμβάνουμε όλο το εύρος της συντήρησης, επισκευής και βαφής του αυτοκινήτου, προσφέροντας ποιοτική εργασία με χαμηλό κόστος.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένα και καινούργια ανταλλακτικά, άριστης ποιότητας, καθώς και λάδια, φίλτρα, υαλοκαθαριστήρες και πολλά ακόμα σχετικά προϊόντα.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Χάρη στον σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και την μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο, μπορούμε να δώσουμε τις ιδανικές λύσεις για τα ηλεκτρολογικά ή μηχανικά θέματα που αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, έχοντας έρθει αντιμέτωπος όλα αυτά τα χρόνια με κάθε είδους πρόβλημα, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την σωστή και άμεση επισκευή του αυτοκινήτου σας...

Περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2117157145 για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το αυτοκίνητό σας ή για να κάνετε το προγραμματισμένο service του αυτοκινήτου σας.

Περισσότερα
Ελάτε να μας γνωρίσετε

Ελάτε να μας γνωρίσετε

από κοντά και είμαστε σίγουροι ότι θα πειστείτε για την αρτιότητα
& υψηλή ποιότητα των εργασιών μας!!!