2117157145 6908663728 Ορφέως 43, Γαλάτσι, Αθήνα
Search Close
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΓΙΑΝΝΗΣ SERVICE
Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων Γαλάτσι Αττικής


Το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων “ΓΙΑΝΝΗΣ SERVICE” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, είναι κοντά σας για περισσότερα από 7 χρόνια προσφέροντάς σας ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την σωστή συντήρηση και βελτίωση του αυτοκινήτου σας.

Με αγάπη και μεράκι έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων, εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να μπορούμε να εντοπίζουμε και να επισκευασουμε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο όχημά σας.

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου, διαθέτοντας 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του αυτοκινήτου και η έμπειρη ομάδα του, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
Στο χώρο μας θα βρείτε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον με ευγενικό και πρόθυμο προσωπικό, έτοιμο πάντα να σας δώσει τις σωστές λύσεις για το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στο όχημά σας.

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που σχετίζονται με τα μηχανικά και τα ηλεκτρολογικά μέρη του αυτοκινήτου σας, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και το προγραμματισμένο ή έκτακτο service του αυτοκινήτου σας.

Εάν λοιπόν αντιμετοπίζεται οποιοδήποτε πρόβλημα με το αυτοκίνητό σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε μαζί μας ή να περάσετε από το συνεργείο μας στο Γαλάτσι Αττικής και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
 
 
 
ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ
  Εμπειρο & Εξειδικευμένο Προσωπικό
  Σύγχρονα Διαγνωστικά Μηχανήματα
  Ολοκληρωμένες & Ποιοτικές Υπηρεσίες
  Άμεση & Σωστή Εξυπηρέτηση
  Ποικιλία Ανταλλακτικών
  Οικονομικές Τιμές
 
 
 
 
 
 
 
 
   
Στο συνεργείο μας θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία από μεταχειρισμένα και καινούργια ανταλλακτικά, άριστης ποιότητας, καθώς και λάδια, φίλτρα, υαλοκαθαριστήρες και πολλά ακόμα σχετικά προϊόντα.

Στόχος μας είναι αφενός η απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη, μέσα από ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες, και αφετέρου ο διαρκείς εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη.
 
   
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το συνεργείο μας στο Γαλάτσι Αττικής ώστε να ελέγξουμε το αυτοκίνητό σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την σωστή συντήρηση και επισκευή του.
 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ