2117157145 6908663728 Ορφέως 43, Γαλάτσι, Αθήνα
Search Close
Facebook
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ SERVICE | Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων Γαλάτσι Αττικής


Στο γενικό συνεργείο αυτοκινήτων “ΓΙΑΝΝΗΣ SERVICE” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα, μπορούμε να εντοπίσουμε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική ή μηχανική βλάβη και δυσλειτουργίες έχει το όχημά σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, έχοντας έρθει αντιμέτωπος όλα αυτά τα χρόνια με κάθε είδους πρόβλημα, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την σωστή και άμεση επισκευή του αυτοκινήτου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε στο συνεργείο μας χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους ποιότητα, ενώ στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους τους πελάτες μας.
 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

την επισκευή αυτοκινήτων κάθε μάρκας και τύπου, ενώ μπορούμε να επισκευάσουμε κάθε ηλεκτρονικό ή μηχανικό θέμα που έχει παρουσιαστεί στο αυτοκίνητό σας.
   
 
  Service αυτοκινήτων
  Διάγνωση & εντοπισμό βλαβών
  Επισκευή κινητήρα, σασμάν & συμπλέκτη
  Φρένα
  Επισκευή Immobilizer
  Έλεγχος - Επισκευή Εγκεφάλων
  Ελεγχος προ ΚΤΕΟ
  Δυναμό, μίζες, μπαταρίες
  Κλιματισμός
  Σύστημα πέδησης, ανάρτησης & ιμάντες χρονισμού
 
 
 
 
 
 
   
Με πολυετή πείρα στο χώρο του αυτοκινήτου και τηρώντας πιστά τις οδηγίες του κατασκευαστή, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας εγγυάται την καλύτερη δυνατή φροντίδα του οχήματός σας και την αποκατάσταση κάθε βλάβης του.

Διατηρόντας συνεχή επαφή με τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου και εμπλουτίζοντας διαρκώς την τεχνογνωσία και την κατάρτιση μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητο σας θα έχει την κατάλληλη φροντίδα. 
 
   
 
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

το συνεργείο μας στο Γαλάτσι Αττικής ώστε να ελέγξουμε το αυτοκίνητό σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την σωστή συντήρηση και επισκευή του.
 
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ